BizzXL webapplicaties en diensten

Verplichte sluiting van uw organisatie door overheidsmaatregelen.
Wat doet dit met uw medewerkers?

Het effect is voor iedere medewerker verschillend.

Een cliëntdossier systeem gebaseerd op BizzXL Dossier en onze succesvolle webapplicatie Mentorschap Dossier. Een applicatie die elke professionele mentor tijd bespaart en cliëntgegevens veilig en eenvoudig bewaart.

Joomla Business Applications

Dit is de basis voor iedere bedrijfsvoering en operationele uitvoering. JBA is één van de meest succesvolle Opensource frameworks ter wereld voor uw bedrijfsprocessen en applicaties. Met dit modulaire systeem maakt u van elke website een bedrijfsplatform.

Meer infromatie

Waarom onze klanten BizzXL kiezen

BizzXL is een no-nonsens bedrijf met vele jaren ervaring in ICT en bedrijfsprocessen. Onze oplossingen besparen de gebruiker tijd zijn eenvoudig in het gebruik en besparen daardoor de klant geld.

10

Jaar BizzXL


De methode

Alle informatie op één plaats. De Single Point of Information methode zorgt ervoor dat verschillede soorten gebruikers door u eenvoudig toegang krijgen tot de data en applicaties die u wilt delen. Hierdoor worden uw bedrijfsprocessen eenvoudiger en efficienter. Dit vertaalt zich in lagere bedrijfskosten en meer slagkracht.

BizzXL Single Point of Information

Maat
Werk

Door de modulaire opbouw van het BizzXL systeem is het mogelijk om klantspecifieke uitbreidingen te maken en te integreren in uw applicatie.

BizzXL

Ontwikkelt webapplicaties en diensten om bedrijfsprocessen slimmer en makkelijker te laten verlopen.
Adres
 • Locatie zoetermeer
  Lofoten 72, 2721JC
 • Locatie Rotterdam
  Straatweg 100 3051BL
Contact
 • Telefoon:
  +31(0)107370716
 • Email:
  info(a)bizzxl.com


BizzXL's algemene voorwaarden zijn op deze website van toepassing.
Copyright © 2009 - BizzXL