keep it simple

joomla business applications

Innovatieve Webapplicaties

BizzXL ontwikkelt innovatieve webapplicaties om processen slimmer en gemakkelijker te laten verlopen waardoor organisaties efficiënter werken.

Automatiseren en ontzorgen

In onze benadering maken wij de automatisering ondergeschikt aan de mensen die er mee moeten werken. Onze producten zijn daarom eenvoudig en logisch in gebruik en ze ontzorgen de organisatie.

Alles op één plek

Met behulp van vernieuwende website applicaties creëren wij een stabiel, goed presterend bedrijfsplatform dat gebruik maakt van centraal opgeslagen data.

Deze 'alles op één plek methode' noemen wij 'Single Point of Information' (S.P.O.I.). Deze SPOI aanpak zorgt ervoor dat uw processen transparant- en daardoor goed te beheren zijn. Dit vertaalt zich in lagere bedrijfskosten ten opzichte van een omgeving met decentrale data en applicaties.

Modulaire web architectuur

BizzXL zet met de SPOI benadering een web architectuur neer met een modulaire opbouw van de bedrijfsfuncties.

Deze modulaire opbouw zorgt voor schaalbaarheid én maakt het voor onze klanten mogelijk om tussentijdse aanpassingen op hun platforms op een gecontroleerde wijze te kunnen doorvoeren. Bijvoorbeeld als veranderingen in bedrijfsfuncties daar om vragen.

Lagere kosten door een betere integratie

Onze aanpak heeft over de jaren laten zien dat ICT kosten beheersbaar zijn. De besparingen die hieruit voortkomen dragen bij aan het bedrijfsresultaat.

Onze oplossingen maken bedrijfsgroei met bestaande teams en/ verdere optimalisatie van processen mogelijk.

Wilt u meer weten neem dan nu contact met ons op voor meer informatie.

Single Point of Information, alle informatie op één plaats

Single Point of Information

Alle informatie op één plaats.

BizzXL komt met de volgende generatie innovatieve applicaties die zorgen voor efficiëntere werkprocessen, kosten besparen en de kwaliteit verhogen! Single Point of Information is nu ook beschikbaar voor Joomla Business Applications.

Meer informatie, meer weten?

bizzxl logo 2016
KNGF
Saxion
Mentorschap
HAN
FourstaR
Hanze

bizzxl logo 2016